VAŠ PORTAL ZA NEKRETNINE


Mi smo tim iskusnih profesionalaca za prodaju nekretnina u Crnoj Gori. Za svakog klijenta imamo poseban i prilagođeni pristup. Želimo da vaša kupovina ili prodaja prođe bez stresa, dodatnih i nepredviđenih troškova.

PREZENTACIJA NEKRETNINA


Posebnu pažnju dajemo na foto i video produkciji za prezentaciju nekretnina. To je ono što nas između ostalog i najviše razlikuje od drugih agencija na tržištu. Kako biste shvatili koliko je to bitno morate se uvjeriti i pogledati naše prezenatcije. Takođe foto i video prezentaciju klijent-prodavac može otkupiti .

fotografisanje nekretnina

OVO JE NAŠ TIM


Dunja Tasić – direktor prodaje

Sa višegodišnjim iskustvom u prodaji luksuznih nekretnina u Budvanskoj rivijeri kao i u Boko Kotorskom zalivu. Iza sebe ima jedne od najskupljih prodatih nekretnina na tržištu što stranim investitorima što ljudima iz regiona. Dunja je zadužena za komunikaciju sa klijentima sa ruskog i engleskog govornog područja.

Dorjana Perišić – agent prodaje

Dora je harizmatična i ljubazna osoba koja će vam znatno olakšati prilikom kupovine i pretrage nekretnina u Baru i Ulcinju. Pošto živi i radi u Baru u mogućnosti je da za vas pronađe vrhunsku nekretninu za investiciju ili za život

Ivan Marsenić – agent prodaje

Kao momak koji se podigao na Podgoričkim ulicama  zna svaki ćošak grada, njegove argumente vezano za odabir pozicije i lokacije stana ili kuće nećete moći osporiti. U svom portfoliu ima nekrentine koje ne možete pronaći svuda.