VAŠ PORTAL ZA NEKRETNINE


Mi smo tim iskusnih profesionalaca za prodaju nekretnina u Crnoj Gori. Za svakog klijenta imamo poseban i prilagođeni pristup. Želimo da vaša kupovina ili prodaja prođe bez stresa, dodatnih i nepredviđenih troškova.

PREZENTACIJA NEKRETNINA


Posebnu pažnju dajemo na foto i video produkciji za prezentaciju nekretnina. To je ono što nas između ostalog i najviše razlikuje od drugih agencija na tržištu. Kako biste shvatili koliko je to bitno morate se uvjeriti i pogledati naše prezenatcije. Takođe foto i video prezentaciju klijent-prodavac može otkupiti .

fotografisanje nekretnina

OVO JE NAŠ TIM


Dunja Tasić – direktor prodaje

Imajući višegodišnje iskustvo u prodaji luksuznih nekretnina na crnogorskom primorju, bićete sigurni da ste u pravim rukamama i da ćete imati odgovor na svako vaše pitanje u vezi sa tržištem nekretnina u Crnoj Gori. Dunja iza sebe ima jedne od najskuplje prodatih nekretnina na tržištu, što stranim investitorima, što ljudima iz regiona. Dunja je zadužena za komunikaciju sa klijentima sa ruskog i engleskog govornog područja, kao i sa lokalnim klijentima.

Dorjana Perišić – agent prodaje

Dora je harizmatična i ljubazna osoba koja će vam znatno olakšati proces kupovine i pretrage nekretnina u Baru i Ulcinju. Samim tim što je Bar izabrala za svoje mjesto stanovanja poslednjih nekoliko godina, upoznata je sa datom oblašću i sa sigurnošću će moći da vas na pravi način posavjetuje i za vas pronađe nekretninu po mjeri i potrebi.

agent za prodaju nekretnina

Ivana Injac – agent prodaje

Ivana je osoba koja može ostaviti samo pozitivan utisak na vas. Razgledanje i odabir nekretnine učiniće što relaksiranijim po za vas kao kupca ili kao prodavca. Kao student radila je u inostranstvu i lako će se obrati na engleskom ili našem jeziku.