Agenti za nekretnine

VAŠ PORTAL ZA NEKRETNINE


Mi smo tim iskusnih profesionalaca za prodaju nekretnina u Crnoj Gori. Za svakog klijenta imamo poseban i prilagođeni pristup. Želimo da vaša kupovina ili prodaja prođe bez stresa, dodatnih i nepredviđenih troškova.

PREZENTACIJA NEKRETNINA


Posebnu pažnju pridajemo foto i video prezentaciji nekretnina. To je ono što nas, između ostalog, najviše razlikuje od drugih agencija na tržištu. Foto i video materijale vlasnik nekretnine može i otkupiti.

Foto i video produkcija za nekretnine

OVO JE NAŠ TIM


Agencija za prodaju nekretnina Crna Gora

Dunja Tasić — direktor prodaje

Imajući višegodišnje iskustvo u prodaji luksuznih nekretnina na crnogorskom primorju, bićete sigurni da ste u pravim rukamama i da ćete imati odgovor na svako vaše pitanje u vezi sa tržištem nekretnina u Crnoj Gori. Dunja iza sebe ima jedne od najskuplje prodatih nekretnina na tržištu, što stranim investitorima, što ljudima iz regiona. Dunja je zadužena za komunikaciju sa klijentima sa ruskog i engleskog govornog područja, kao i sa lokalnim klijentima.

Ivana Injac agent prodaje
Agencija za prodaju nekretnina Crna Gora

Ivana Injac — agent prodaje

Ivana je osoba koja može ostaviti samo pozitivan utisak na vas. Razgledanje i odabir nekretnine sa Ivanom biće propraćeno detaljnim informacijama o nekretnini i mikro lokaciji, kao i kompatibilnim ponudama na tržištu.